X

Önemli Duyuru: Unvan Değişikliği

Değerli İş Ortaklarımız,

Unvan değişikliğimiz hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Daha önce de sizlere bildirdiğimiz gibi Sartorius Stedim Biotech, Sartonet Seperasyon Teknolojileri A.Ş.'nin satın alımını 1 Haziran 2023'te tamamlamıştı. Bu sürecin devamı olarak ticari unvanımız 07 Mart 2024 tarihi itibarıyla “Sartorius Biyoteknoloji A.Ş.” olarak değişmiştir.

Yeni ismimizi kullanmaya başladığımızı ve tüm resmi belgelerimizde bu değişikliğin yansıtılacağını bilmenizi isteriz.

Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkür eder, iş birliğimizin devamını dileriz.

En içten saygılarımızla,

Sartorius Biyoteknoloji A.Ş.

Onkoloji Araştırmaları | Gerçek Zamanlı Canlı Hücre Analizi İle Kanserin Ayırt Edici Özelliklerini Keşfetmek

Onkoloji Araştırmaları | Gerçek Zamanlı Canlı Hücre Analizi İle Kanserin Ayırt Edici Özelliklerini Keşfetmek

Kanserin ayırt edici özellikleri sürekli olarak yenileniyor. Tümör biyolojisinin sürekli gelişen bu tablosu, birçok kanser türünün davranış şekline yeni bir ışık tutmanın yanı sıra yeni farmakolojik hedefler ve tedavi stratejileri ortaya koymaya da yardımcı oluyor. Bu ilerlemenin büyük bir kısmı teknolojik gelişmelerden kaynaklanırken, son on yılda hem geleneksel 2D teknikler hem de gelişmiş 3D Hücre Kültürü Modelleri kullanılarak canlı hücre analizleri alanında büyük adımlar kaydedildi. Tümör hücresi çoğalması, ölümü, metabolizması, tümör metastazı veya bağışıklık yıkımının önlenmesiyle ilgili mekanizmaların anlaşılması, tümör progresyonunun sınırlanabilmesine ve sonuç olarak birçok kanser hastası için mortalitenin azalmasına yol açabilir.

Incucyte® Canlı Hücre Analiz Sisteminin canlı hücre analizi becerileri onkoloji araştırmaları alanında devrim yaratıyor. Kanser hücresi biyolojisini zaman içinde inceleme olanağı sunan bu sistem, çok çeşitli uygulamalar için benzersiz öngörüler sağlamaktadır.

Onkoloji araştırmalarını kolaylaştıracak Incucyte® uygulamaları ve testleri hakkında daha fazla bilgi edinin: https://www.sartorius.com/en/research-areas/oncology